SM & VM-kval IGP 2019 - DELAD - Stängd för anmälan

Preliminära uppgifter Den 14-16 juni arrangerar SBK UG IPO, 2019-års SM & VM-kvaltävling i Falkenberg. För att få delta på kvaltävlingen krävs två resultat med lägst 240 poäng uppnådda under kvalperioden. Till kvaltävlingen 2019 får prov och tävlingar genomförda från och med 2018-06-08 tillgodoräknas. Inträning och lottning planeras fredagen den 14 juni, och genomförande av tävlingen den 15-16 juni. Kvalificering till SM: Under förutsättning att godkänt resultat uppnåtts på kvaltävlingen, tas 16-24 ekipage ut till SM. Föregående års vinnare av SM ska ges möjlighet till en av dessa platser. Kvalificering till VM: Under förutsättning att godkänt resultat uppnåtts på kvaltävlingen tas fem (5) ekipage ut till FCI-VM. Utöver dessa tas en (1) reserv ut.

  • IGP Klass 1

  • IGP Klass 2

  • IGP Klass 3

Jag är uppflyttad, men kan inte anmäla mig till den nya klassen?

Du anger själv vilken klass dina hundar tävlar i på Mitt konto. Logga in för att redigera dina hundar.

Jag ser inga knappar för att anmäla mig, vad är fel?

För att kunna anmäla en hund måste du ange att hunden tävlar i respektive klass. Detta görs på Mitt konto. Logga in för att redigera dina hundar.

Du måste även ha minst en förare på ditt konto ör att kunna anmäla dig.

Varför visas en tävling som är stängd för anmälan?

En tävling som är stängd för anmälan finns med i listan för att du ska hitta information om tävlingen på ett enkelt sätt, exempelvis PM och kontaktinformation till arrangören.

I vissa fall kan även efteranmälan tas emot, kontakta arrangören för att undersöka om den möjligheten ges. Notera att de flesta arrangörer inte tar emot efteranmälningar eftersom det innebär stort merarbete i planeringen och genomförandet av tävlingen.