Rally By Night (dag 1) - Stängd för anmälan

Samtliga anmälda till tävlingen den 5 juni ska nu ha fått ett mejl Har du inte fått något kontrollera dina kontaktuppgifter. Med anledning av det stora antalet anmälda har vi på fredagens tävling valt att lägga till extra klasser för Mästare och Nybörjare Detta eftersom det är fler anmälda i dessa klasser än i Fortsättning och Avancerad. För att det göra det så rättvist som möjligt, har vi en gemensam reservlista till respektive klass, vilket innebär att alla reserver ligger i den sista klassen, det vill säga i A2, B2 osv. Ett första PM ligger ute, håll gärna koll eftersom det kommer att ändras efterhand fler detaljer för tävlingen kommer till.

Liknande tävlingar  • Nybörjarklass

  • Fortsättningsklass

  • Avancerad klass

  • Mästarklass

Jag är uppflyttad, men kan inte anmäla mig till den nya klassen?

Du anger själv vilken klass dina hundar tävlar i på Mitt konto. Logga in för att redigera dina hundar.

Jag ser inga knappar för att anmäla mig, vad är fel?

För att kunna anmäla en hund måste du ange att hunden tävlar i respektive klass. Detta görs på Mitt konto. Logga in för att redigera dina hundar.

Du måste även ha minst en förare på ditt konto ör att kunna anmäla dig.

Varför visas en tävling som är stängd för anmälan?

En tävling som är stängd för anmälan finns med i listan för att du ska hitta information om tävlingen på ett enkelt sätt, exempelvis PM och kontaktinformation till arrangören.

I vissa fall kan även efteranmälan tas emot, kontakta arrangören för att undersöka om den möjligheten ges. Notera att de flesta arrangörer inte tar emot efteranmälningar eftersom det innebär stort merarbete i planeringen och genomförandet av tävlingen.