Rallysvampen - Officiell rallylydnad inkl kvaltävling till Agria Rallylydnad Cup för alla mellan 6 och 25 år - Stängd för anmälan

Välkommen till SBK:s Stockholmsavdelnings rallylydnadstävling! Vi arrangerar 2 x avancerad klass och 2 x mästarklass. OBS! Ingen bortlottning kommer ske, vi har fler domare bokade! Planerat upplägg är att avancerad klass körs först och mästarklass så snart avancerad klass är klar. Missa inte att Stockholms Hundungdom arrangerar nybörjarklass och fortsättningsklass 1 september. För dig som aldrig besökt klubben tidigare, vill vi informera att den ligger utmed Kymlingelänken och i utkanten av Ursviks friluftsområde (Järvafälten). Detta innebär att den tidvis hårt trafikerade vägen ger en mer eller mindre konstant ljudmatta från fordonen och att det kan passera allt från joggare, ryttare och cyklister till rastande hundägare utmed appellplanen. Förutom "pallpriser" utlovas pris till alla som uppnår kvalificerande resultat. Varmt välkommen!

  • Nybörjarklass

  • Fortsättningsklass

  • Avancerad klass

  • Mästarklass

Jag är uppflyttad, men kan inte anmäla mig till den nya klassen?

Du anger själv vilken klass dina hundar tävlar i på Mitt konto. Logga in för att redigera dina hundar.

Jag ser inga knappar för att anmäla mig, vad är fel?

För att kunna anmäla en hund måste du ange att hunden tävlar i respektive klass. Detta görs på Mitt konto. Logga in för att redigera dina hundar.

Du måste även ha minst en förare på ditt konto ör att kunna anmäla dig.

Varför visas en tävling som är stängd för anmälan?

En tävling som är stängd för anmälan finns med i listan för att du ska hitta information om tävlingen på ett enkelt sätt, exempelvis PM och kontaktinformation till arrangören.

I vissa fall kan även efteranmälan tas emot, kontakta arrangören för att undersöka om den möjligheten ges. Notera att de flesta arrangörer inte tar emot efteranmälningar eftersom det innebär stort merarbete i planeringen och genomförandet av tävlingen.